7 Perkara WAJIB Ambil Tahu Sebelum Renovasi Bilik Air Rumah Anda

Setiap projek renovasi adalah berbeza-beza bergantung kepada kehendak pemilik, bajet dan macam-macam faktor lagi.

Makeover Rumah Flat Simple Tapi Cantik Macam Ni, Modal RM 1500 Sahaja

Almaklumlah, dah duduk rumah 24 jam. Bekerja pun dari rumah. Sudah pasti kita perlukan persekitaran kondusif.

Beli Rumah Usang RM140K Je, Tapi Tak Sampai 2 Bulan Ada Orang Nak Beli...

Pernah tak anda terfikir untuk membeli kediaman sub-sale bukan sahaja usang sekeliling rumah dah macam hutan seperti yang dilakukan oleh en Azmeer Yusof 25 dari Kedah ni.

(VIDEO) Mudah Dan Jimat, Guna Self Adhesive Filem Untuk Makeover Pintu Kabinet Dapur

api, kalau tak kena tekniknya, boleh nampak tak kemas. Tapi, ada cara yang jauh lebih mudah dan tak perlu teknik atau peralatan yang rumit

5 Kesilapan Ini Perlu Elak Ketika Ubah Suai Dapur

Sesebuah dapur perlu direka bergantung pada praktikaliti dan fungsi, bukan hanya semata-mata design yang hip dan moden. Secara faktanya, tidak ada dua dapur yang sama; dengan reka bentuk berbeza fungsi untuk orang yang berbeza dengan keperluan yang berbeza.

“The Power Of Wallpaper” Ubah Suai Dapur Sempit Dengan Modal RM300

Dr. Hani tidak melakukan sebarang kerja ubah suai yang melibatkan struktur, tapi berjaya menghasilkan tranformasi 360 darjah.

Siapa sama dengan cita rasa begini? Atau idamkan rumah macam ni.

Pasti ramai yang inginkan kediaman yang seindah ini bukan. Boleh saya katakan anda semua mampu untuk milikinya dengan syarat anda kena bijak untuk merancang agar dapat memiliki kediaman begini. Pastikan ada tahu apa yang...

Hebatnya Wanita Ini Deko Rumah Sendiri Tanpa Upah Designer

pemilik lebih selesa menghias kediaman dengan gaya eklektik dan lebih gemar menghias kediamannya mengikut cita rasa sendiri

Rumah Berwajah Baru, Apa Langkah Yang PENTING Anda Perlu Ambil Tahu

Rancang sebelum membuat keputusan untuk menghias rumah anda tanpa ada hala tuju.

Ruang Makan Polos Kini Lebih Menyerlah

Menggunakan konsep geometri kali ini untuk kesesuaian ruang makan ini agar lebih ceria dan bertenaga. Warna jingga jadi pilihan untuk memberi mood baru berbanding dengan warna sebelumnya.

Popular

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: