Dilancarkan dengan tema “Drink In The Deep Ocean”, koleksi buatan tangan ini diukir dan dipahat dari kayu jati lestari oleh pengukir utama Mary Justice Design (MJD) dan dilengkapi dengan kemasan tembaga yang boleh ditanggalkan. Masing-masing adalah objet d’art dengan pelbagai fungsi menjadikannya hadiah mewah untuk seseorang yang istimewa atau sebagai makanan peribadi. Sentuhan khas adalah plak tembaga yang boleh disesuaikan dengan mesej peribadi.

Reka bentuk dihasilkan dengan pengalaman Mary Justice di Coral Triangle. Karang yang berbentuk kipas adalah dari reka bentuk dan dilekatkan dalam patung kerang berfungsi sebagai pemegang botol.
Satu set Deep Ocean Coaster adalah pandangan terperinci tekstur dari karang kipas dan direka.

Koleksi Flora Coaster yang mempunyai reka bentuk dengan perincian rama-rama cukup menggagumkan. Ukiran tangan ini pastinya membuatkan hiasan meja makan anda tampak lebih indah berbanding biasa. Jadikan hidangan anda lebih bermakna dengan koleksi buatan tangan yang cukup unik ini.

 

Untuk meneroka koleksi Mary Justice Designs penuh seni rupa sebagai hiasan pelbagai fungsi dan aksesori rumah yang baru dilancarkan, kunjungi www.maryjusticedesigns.com atau beli di Instagram pereka.

Klik di sini untuk galeri gambar beresolusi tinggi.

IG / FB / Pinterest: @maryjusticedesigns