Mengenali Cikgu Syukur lebih dari 8 tahun, beliau seorang yang suka menghias kediaman. Tiap kali ada sahaja masa terluang pasti ada yang ingin disentuhnya untuk dijadikan ruang baru. Kali ini Cikgu Syukur berkongsi ubah suai ruang makan kediamannya yang pastinya ilham ini dicetus sewaktu pendemik covid ini. Cukup menarik dan mengujakan. dari ruang yang polos tanpa warna yang ghairah kini Cikgu Syukur memilih warna yang lebih berani dan terang.

Menggunakan konsep geometri kali ini untuk kesesuaian ruang makan ini agar lebih ceria dan bertenaga. Warna jingga jadi pilihan untuk memberi mood baru berbanding dengan warna sebelumnya. Cikgu Syukur masih menekankan konsep moden minimalis dalam pilihan ruang makan kali ini.

SEBELUM


.


.

SELEPAS


.


.


.


.

Sumber: Cikgu Syukur
FB:https://www.facebook.com/profile.php?id=100003134895462&ref=br_rs
IG: @mohdsyukursahim